Ruth en Joost de Wit gaan werken voor de MAF

Beiden zijn ze KLM-piloot met heel veel vliegjaren en -ervaring. Maar dat stopt binnenkort: Joost en Ruth de Wit gaan werken voor de zendingsorganisatie Mission Aviation Fellowship (MAF). Geen grote Boeings meer met honderden mensen aan boord, maar vliegen in een Cessna 208 waar slechts twintig passagiers in passen en speciaal ontwikkeld is voor het vliegen in de bush. Joost en Ruth vertellen in gesprek met Jan van den Bosch hoe ze tot deze keuze kwamen.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te kijken!

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.

In Suriname: zondag om 17 uur en woensdag om 20.30 uur op UCB 12.3.

Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Hour of Power
Videostill – Hour of Power
10-10-2022
Hulpverlening
https://www.hourofpower.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies