Henk-Willem in gesprek met Jan van den Bosch: onze baby ademde niet

Het was een gewone eerste zwangerschap en bevalling voor Henk Willem en zijn vrouw. Maar direct na de geboorte wordt 112 gebeld, de baby ademt niet. Het gaat daarna alleen maar bergafwaarts en de genadeklap komt als het stel te horen krijgt dat hun kindje een heel zeldzaam syndroom heeft en hooguit drie jaar te levenheeft. Henk Willem en zijn vrouw zijn in eerste instantie heel boos op God, maar God keert alles ten goede. Hoe Hij dat heeft gedaan, vertelt Henk-Willem in gesprek met Jan van den Bosch.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te kijken!

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.

In Suriname: zondag om 17 uur en woensdag om 20.30 uur op UCB 12.3.

Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Hour of Power
Videostill – Hour of Power
03-11-2022
Evangelisatie
https://www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies