Astrid besluit de Bijbel te gaan lezen en dat heeft verstrekkende gevolgen

Terwijl ondernemer Jaap Feddes het druk heeft met zijn werk in China, verveelt zijn vrouw Astrid zich. Ze besluit de Bijbel te gaan lezen en dat heeft verstrekkende gevolgen. Ten positieve. Jaap ziet de verandering in zijn vrouw en weet dat het roer bij hem ook om moet. Wanneer ze weer terug zijn in Nederland worden ze geconfronteerd met dak- en thuisloze jongeren en willen daar iets aan doen. Een inspirerend gesprek.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Hour of Power
Videostill – Hour of Power
17-11-2022
Evangelisatie
https://www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies