Coen Nuijten: De Bijbel is nu het fundament van mijn leven

Jarenlang zei men tegen Coen dat hij dom was, terwijl hij dyslexie bleek te hebben. Het zou nooit wat met hem worden, zeiden de mensen, en daar ging Coen Nuijten naar handelen. Na een lange weg kan hij eindelijk zeggen dat hij tevreden is met wie hij is. ‘Ik ben er nog lang niet hoor, maar de weg ernaartoe is mijn bestemming geworden. De Bijbel staat voor mij daarin centraal, dat is het fundament van mijn leven geworden.’

Coen schreef verschillende kinderboeken en onlangs verscheen van zijn hand het boek: ‘Verander je leven in 9 minuten – Krijg eenvoudig meer diepgang, rust en energie door gezonde gewoontes.’

Verander je leven in 9 minuten

In dit boek laat Coen Nuijten zien hoe je je leven heel simpel een upgrade kunt geven. Op zijn eigen unieke wijze, vol humor en inspirerende verhalen, legt hij uit hoe wij mensen in elkaar zitten: we hebben een diepe kant, een emotionele binnenkant en een lichamelijke buitenkant. Op alle drie gebieden reikt Coen simpele stappen en gezonde gewoontes aan voor meer diepgang in je diepe zijn, meer rust in je emoties en meer energie in je lichaam.

Via oefeningen en vragenlijsten neemt Coen je mee op ontdekkingstocht naar jouw persoonlijke waarden, talenten en levensmissie. Zo maakt hij het ook voor jou haalbaar om de beste versie van jezelf te worden en je leven vol passie te leven.

Herken jij net als 95% van de mensen dat volhouden van jouw gezonde gewoontes vaak lastig is? Ontdek dan hoe jij kan slagen in 9 minuten!

Televisiekerkdienst Hour of Power

Hour of Power is een televisiekerkdienst. Op een toegankelijke en moderne manier geeft men in de uitzendingen handvatten voor een leven en relatie met Jezus. De uitzendingen van de diensten zijn vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller.

Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Meer informatie: www.hourofpower.nl
Meer over Coen: www.coennuijten.nl
Het boek is verkrijgbaar via: www.bol.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies