Een ballonvaarder uit Schijndel

Voor een ballonvaarder uit Schijndel werd 11 maart 2017 een dure dag. De heteluchtballon kwam langs Zundert. Daar zweefde die op vijftien meter hoogte en op een afstand van zo’n vijftig meter aan een kooi met papegaaien voorbij.

De ballonvaarder zette er zijn hoofdbrander aan om de ballon in de lucht te houden. Een koppel hyacintara’s en een geelnekamazone schrokken zich letterlijk dood. Het kostte de man uiteindelijk 65.000 euro.

De hogepriester Eli hoorde dat de ark, de woonplaats van God, door de Filistijnen was buitgemaakt. Hij schrok zó dat hij van z’n stoel viel en z’n nek brak.

De apostel Paulus schrok ook eens enorm. Toen was hij nog de christenvervolger Saulus. De Heere Jezus kwam hem tegen in een verblindend licht. De man stortte ter aarde en was blind. Drie dagen bracht hij zo door. Hij was in één schok wakker: hij had de Zaligmaker van de wereld gehaat! Paulus gaf zich over. Hij beleed zijn schuld en ontving volle vergeving. De Heere Jezus bewees hem genade en wilde hem zelfs als Zijn dienstknecht gebruiken.

In Grazige Weiden

In Grazige Weiden is een christelijke uitgever in Den Helder. Dagelijks is op hun website ook een korte overdenking te lezen: www.ingrazigeweiden.nl
Tekening: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies