Willeke leefde van twijfel naar twijfel

Willeke leefde jaren in de veronderstelling dat ze uitverkoren moest zijn, dat God het moest doen, dat ze onvoldoende zondebesef had en dat het geloof voor haar onhaalbaar was. Ze leefde van twijfel naar twijfel. Maar Willeke ontdekte dat ze zelf de Bijbel mocht gaan lezen en onderzoeken. Dat God op haar wachtte en dat ze meer dan welkom was bij Hem.

Willeke: ‘Wat is het voor mij een verademing om te ontdekken dat het leven met God begint als je je bekeert. De weg naar God staat altijd open, bij Hem ben je welkom. Als wij verlangen naar God is Hij aan het werk in je leven, geef je daaraan over en dank de Heere daarvoor!’

Bekijk en beluister het verhaal van Willeke in deze video:

Willeke: ‘Hij stierf voor mij en daarom wil ik nu helemaal voor Hem leven. Mijn wil ondergeschikt maken aan Zijn wil. Hem mijn leven laten bepalen. Alles in mijn leven is van Hem, mijn tijd, mijn talenten, mijn geld, alles. Ik vertrouw daarom nu op Hem en kijk uit naar dat wat de Heere in mijn leven gaat doen.’

Is het leven nu saai?

Willeke: ‘Nee, alles behalve saai, ik heb de afgelopen periode wel veel moeilijke en heftige dingen mee moeten maken. Maar God was zo dichtbij, ik had het niet willen missen. Ik leerde mijn hemelse Vader zo beter kennen.’

Jij daar – Getuigenis Willeke
Videostill – Jij daar
Meer informatie: www.jijdaar.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies