MENU
Hans Alderliesten: De waarom-vraag heeft Annelien nooit gesteld

Hans Alderliesten: De waarom-vraag heeft Annelien nooit gesteld

24 aug

Ze waren maatjes voor het leven, Hans en Annelien Alderliesten, en beloven elkaar trouw op jonge leeftijd. Op hun trouwdag wisten ze niet dat deze belofte ruim drie jaar later flink onder vuur komt te liggen. Annelien wordt ernstig ziek. In gesprek met Jan van den Bosch vertelt Hans op krachtige wijze over het proces van loslaten. Een inspirerend gesprek!
Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherdís Grove in CaliforniŽ en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Boek: Overhoop en overleven
In Overhoop en overleven vertelt Hans Alderliesten het indringende verhaal over zijn vrouw die kanker krijgt. Het jonge gezin gaat gebukt onder de impact van ziekte, dood en verlies. Wat gebeurt er als het in de lente van je leven plotseling winter wordt? We volgen het gezin op de voet, ook als de dood zijn intrede doet. Het is een verhaal over hoop en leven.Datum: 24 augustus 2021
Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill - Hour of Power
Website: http://www.hourofpower.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: