Kerk en Gemeente groeit uit tot landelijke vakbeurs

De voorbereidingen voor de 4e editie van de beurs Kerk & Gemeente 2013 zijn in volle gang. Al meer dan 40 exposanten hebben zich ingeschreven. De beurs Kerk & Gemeente wordt gehouden op 29 en 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontmoetingsplaats voor breed kerkelijk Nederland
Kerk & Gemeente is op 29 en 30 november 2013 (Jaarbeurs Utrecht) wederom dé landelijke ontmoetingsplaats voor kerkelijk werkers en leveranciers voor kerken en richt zich op alle kerken en christelijke gemeenten in Nederland.

Landelijke vakbeurs
Kerk & Gemeente is dé brede en landelijke “vakbeurs” voor iedereen met een specifieke taak of verantwoordelijkheid binnen een kerk of gemeente. Iedere organisatie of instelling die producten en/of diensten aanbiedt die kerken, gemeenten en hun medewerkers zouden kunnen gebruiken, kunnen zich op Kerk & Gemeente presenteren. Tijdens de editie 2012 werden ruim 120 exposanten bezocht door bijna 3400 bezoekers.

Naast de vele exposanten, wordt de bezoeker een kwalitatief en inhoudelijk beursprogramma aangeboden met workshops, bedrijfspresentaties en muzikale optredens. De beursvloer belooft wederom een dynamische ontmoetingsplaats te worden voor iedereen die actief is (of wil worden) binnen zijn of haar kerk of gemeente.

Toegang tot de beurs blijft voor iedereen gratis na voorregistratie op www.kerkengemeente.nl

In de week voorafgaand aan de beurs verschijnt de 4e edities van de speciale beursbewaargids (bijna 80) in een oplage van 5.000 exemplaren. Iedere bezoeker ontvangt hiervan kosteloos een exemplaar bij binnenkomst op de beursvloer. Daarnaast wordt direct na de beurs aan ruim 5000 kerken in Nederland een exemplaar verzonden.

© Henk-Jan Oudenampsen
28-09-2013
Kerk
https://www.kerkengemeente.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies