Japanner bewaarde 5 miljoen yen in een afvalzak

Een man in Japan had met veel moeite 5 miljoen yen bij elkaar gespaard – omgerekend 35.000 euro. Hij was erg bang voor diefstal. Daarom verstopte hij de duiten in de afvalbak. Zijn vrouw wist van niets en zette de vuilniszak voor de deur. De ophaaldienst nam die mee. Het echtpaar schakelde in paniek de politie in. Tot hun geluk werd de afvalzak op de vuilnisbelt teruggevonden.

Hoe snel kunnen aardse schatten verloren gaan! Schatten in de hemel niet. Wie rijk is in God, blijft eeuwig en onveranderlijk rijk.

Die rijkdom kunnen we niet zelf verdienen. Het werk daarvoor heeft Gods Zoon gedaan, Jezus Christus. Hij volbracht aan het kruis het verlossingswerk. Wie in Hem gelooft, ontvangt het nieuwe leven en wordt een kind van God. Hemelse schatten worden z’n eigendom. Tot in eeuwigheid mag hij in de hemel wonen!

In Grazige Weiden

In Grazige Weiden in Den Helder is een uitgever van dagboeken, boeken, tijdschriften en traktaten. Neem een kijkje op hun website. Iedere dag is daar ook een korte overdenking te lezen: www.ingrazigeweiden.nl
Tekening: Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies