Interview met evangelist Wim Tollenaar over jongeren en de kerk

Evangelist Wim Tollenaar wijst in deze aflevering onder meer op het belang van het betrekken van jongeren in de kerk en bij Gods koninkrijk. Ook vertelt hij ons hoe hij zijn vrouw Sijtje ontmoette, hoe hij God heel persoonlijk leerde kennen en hoe hij Gods roepstem verstond om zendeling te worden. Wim heeft ook een profetische bediening, hij legt uit hoe God hem met deze gave gebruikt.

Mensen uit kerken en gemeentes vragen Wim en Sijtje regelmatig ‘Kom over en help ons en leer ons wat jullie geleerd hebben’, aldus Wim. Zo helpen ze ook bij het geven van Alpha-cursussen over de beginselen van het christelijk geloof. 

Wim in deze podcast tevens advies aan mensen met jonge kinderen die God willen dienen in de zending en mensen die op zoek zijn naar het plan van God met hun leven. 

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Handige link bij deze aflevering: www.ywamheidebeek.org/nl/
Foto credit: Wim & Sijtje Tollenaar
Auteur: Gerard Adriaanse

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies