Een traumatisch familiedrama veranderde het leven van twee vrolijke zussen

De twee vrolijke zussen, Yosheva en Bernice, vertellen bij Jan van den Bosch hun verhaal. Achter hun brede lach schuilt namelijk een traumatisch familiedrama dat het gezin een aantal jaren geleden meemaakte. Ze vertellen hoe dat hun leven heeft bepaald en hoe ze God, ondanks de heftige gebeurtenis, hebben leren kennen als een liefdevolle Vader. Een bijzonder verhaal!

Hour of Power is een televisie-kerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill – Hour of Power
Meer informatie: www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies