MENU
Een eerste koorrepetitie sinds de lockdown

Een eerste koorrepetitie sinds de lockdown

10 jun

RD-actueel - Sinds zaterdag kunnen koren weer in de buitenlucht repeteren. In RDactueel gaat Francina langs bij dirigent Arjen Uitbeijerse en zijn oratoriumkoor Psallite Deo. De afgelopen maanden zongen ze met elkaar via een scherm. Hoe ervaren de koorleden de eerste fysieke repetitie in lange tijd?
Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

RD: Op dit YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief. Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 10 juni 2021
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: