MENU
OnlyFans verlaagt drempel naar seksueel getinte content

OnlyFans verlaagt drempel naar seksueel getinte content

18 jun

RD-Scherptediepte - Tegen betaling krijgt een wildvreemde pikante fotoís van jou te zien. Jij zou ze niet maken en ik zou ze niet bekijken, toch?! Het nieuwe social media platform OnlyFans verlaagt de drempel naar seksueel getinte content en wordt steeds populairder onder jongeren.

In deze Scherptediepte gaat Francina langs bij Jeroen van der Laan op het Hoornbeeck College. Hij deed onderzoek naar de bekendheid van dit platform onder christelijke studenten.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 18 juni 2021
Auteur: RD-Scherptediepte
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: