MENU
Werken aan de liefde in Malawi

Werken aan de liefde in Malawi

16 dec

RD-Actie - Huwelijken staan in Malawi onder druk. Francina spreekt met drie echtparen over de oorzaken en hoe het Family For Life programma hun relaties heeft veranderd. Elia en Jessy geven de cursus en steeds meer echtparen doen mee. Ze leren hoe je als man en vrouw aan een goede relatie kan werken en dat heeft effect op het hele gezin.

Ook hoort Francina het verhaal over de Gule Wamkulu: een groep traditionele, jonge dansers. Deze groep is niet zo onschuldig als dat het lijkt. Wilt u bijdragen aan het versterken van relaties in Malawi? Geef aan de RD-actie via www.rd.nl/actie.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 16 december 2021
Auteur: RD actie
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: