MENU
Nieuw lied van zangeres Eline Bakker

Nieuw lied van zangeres Eline Bakker

09 jul

Zangeres Eline Bakker brengt vandaag opnieuw een aanbiddingslied uit. Het nummer ‘De Zegen’ is een vertaling van het lied ‘The Blessing’ van het Amerikaanse echtpaar Kari Jobe en Cody Carnes. Eerder in het Nederlands herschreven door Godelief Maasbach en nu gezongen door Eline. Het nummer is vanaf vandaag overal te beluisteren.
Een zegelied
Het lied is gebaseerd op de priesterlijke zegen in het bijbelboek Numeri 6. Eline zingt: ‘’De Heer zegent, beschermt jou. Zijn nabijheid geeft Hij. Genadig is Hij. De Heer richt Zijn oog op jou en geeft vrede.’’ Volgens Eline is het lied in het Engels prachtig, maar brengt de vertaling de woorden dichter bij het harten van mensen in Nederland. ‘’Ik vind het zo mooi dat het zo allesomvattend is. Het benoemt bijvoorbeeld ook familie en kinderen, en dat Gods nabijheid je omringt elk moment van elke dag, en dat vind ik zo mooi om uit te zingen.’’

Ondanks corona veel mooie dingen gedaan
De afgelopen tijd was bijzonder voor Eline. Vorige maand kwam de nieuwe cd van Opwekking uit waarop twee van haar nummers staan. Namelijk Jezus Overwinnaar’ en ‘Door en door goed’. Hoewel de Pinksterconferentie dit jaar niet doorging, mocht de Steenwijkse wel een mooi online aanbiddingsconcert geven waarmee ze duizenden mensen alsnog kon bereiken. Daarnaast mocht ze ook meewerken aan andere online diensten in de coronatijd.

Gebed
Eline bidt dat mensen door het luisteren naar ‘De Zegen’ daadwerkelijk Gods zegen zullen ontvangen, om vervolgens tot zegen te zijn voor een ander.

Datum: 9 juli 2020
Auteur: Inspire Records - Jochebed Neuteboom
Foto: Inspire Records
Website: http://www.inspire-records.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: