Website
Uitgave van traktaten en evangeliën
Alblasserdam
Relaties met moslimmedelanders
Amersfoort
Relaties met moslimmedelanders
Amersfoort
AWZ/Pioneers is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie. We zijn gelieerd aan de Arab World Mission (AWM), een organisatie die is ontstaan in 1881.
Andijk
Evangelisatieplatform
Apeldoorn
Radiozender
Barneveld
Stedelijke of regionale campagnes
Bilthoven
Dienen van Jezus in de hele wereld
Delden
De Bijbelstand is een onderdeel van Stichting tot Bevordering van Evangelisatie. De missie van de stichting is nog steeds dezelfde: het bevorderen van evangelisatie. In de laatste decennia is de nadruk steeds meer komen te liggen op evangelisatie met de Bijbelstand op consumentenbeurzen. Elk jaar bezoeken honderdduizenden mensen één van de vele consumentenbeurzen in Nederland. Een beurs is een unieke gelegenheid om met onze medemens in contact te komen en te getuigen, te vertellen van Gods liefde en de Heer Jezus Christus. Het is bemoedigend dat christenen uit verschillende kerken en gemeenten samen getuigen van hun geloof in God en Jezus Christus.
Den Haag
Stichting Volharding is een interkerkelijke stichting die zich sinds 2003 bezighoudt met evangelisatiewerk in Belgische strafinrichtingen en op Nederlandse politiebureaus.
Dirksland
Motto: winnen, bouwen, zenden
Doorn
Uitvoeren en bevorderen van evangelisatie in Dordrecht
Dordrecht
Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof.
Driebergen
Gospel Recordings Nederland is een onderdeel van Global Recordings Network – een interkerkelijk zendingsgenootschap dat als doel heeft het evangelie te verkondigen in alle talen van de wereld.
Elburg
Wereld evangelisatie
Emmeloord
Op een eigentijdse wijze brengen wij met theaterteam No More Lies het evangelie.
Ermelo
Helpt kerken en jongeren door sport hun geloof te delen
Groningen
Evangelielectuur Anderstaligen Service. Christelijke media in meer dan 100 talen met nieuw sleutelhanger met QR code om zo met vele links naar o.a. Redeemtv.nl of de app redeemtv gratis honderden christelijke films in meer dan 30 talen. Kijk ook op: www.redeemtv.nl
Harderwijk
Worship, teaching, ministry
Harderwijk
Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd.
Harderwijk
Nationaal Kantoor
Heerde
Het brengen van het evangelie door prediking in verschillende kerken en gemeente. Evangelisatie en ondersteuning aan kerken in evangelisatie. New Life Ministries heeft tot doel grote groepen mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. New life Ministries gelooft dat Jezus gekomen is om te redden maar ook om levens van mensen te herstellen en te vernieuwen. Waardoor het plan dat God heeft met een ieder van ons, ten uitvoer zal komen.
Hilversum
De belangrijkste doelstelling van Stichting Evangelisatie Sjofar is het verkondigen van het evangelie van Jezus Christus. Evangeliseren op markten, in winkelcentra, bij evenementen en voorlichtingsavonden. Verspreiden van de Bijbel en veel meer.
Lunteren
Landelijke interkerkelijke evangelisatiestichting werkzaam bij o.a. house-evenementen
Nieuwerkerk aan den IJssel
Interkerkelijke organisatie
Oldebroek
Interkerkelijke organisatie
Oldebroek
Bijbelverspreiding
Oosterbeek
Christelijke motorclub
Rotterdam
Wereld evangelisatie
Schalkhaar
Havenzending
Sommelsdijk
Verspreiding van het evangelie in ontwikkelingslanden
Spijkenisse
Vernieuwing binnen Protestantse kerk
Terschuur
Als stichting, willen we evangelie gemeenten graag helpen met evangelisatie, want dit is de eerste opdracht van gemeente van de Heer.
Utrecht
recreatie- en evangelisatiewerk op vakantiepark “De Heigraaf” te Woudenberg.
Woudenberg
Evangelisatie in de wereld
Zeewolde
Laagdrempelige meetings
Zoetermeer