MENU
Eline Hoogenboom start Villavie Academy voor vrouwen

Eline Hoogenboom start Villavie Academy voor vrouwen

06 mei

VOORTHUIZEN – Eline Hoogenboom, oprichter van Huis van Belle, start een nieuwe online academy voor vrouwen. ‘Leer het leven met God voluit te leven’ is de belofte. In de Academy volgen vrouwen modules die hen helpen hun levenshuis samen met God in te richten. De basis: Gods genade.

“Nadat ik mijn boek #Notsoperfect had geschreven dat veel herkenning vond bij vrouwen, wilde ik een stap verder gaan”, aldus Hoogenboom (35). “De nadruk is de afgelopen jaren op falen en ongelukkig durven zijn komen te liggen, onder andere door de boodschap van psychiater Dirk de Wachter. Ik vind dat onvoldoende recht doen aan hoe we van God mogen leven: voluit en vrij! En ja, voluit leven is ook een leven met pijn en zorgen maar vanuit Gods genade.”

Hoogenboom is door haar werk veel in contact met vrouwen en ziet veel overeenkomsten bij hen. “Vrouwen worstelen vaak met het zich niet goed genoeg voelen én ze hebben er regelmatig moeite mee om echt de leiding in hun leven te nemen en zich niet door het leven te laten leiden. Hierin hebben ze vaak hulp nodig. Ik gebruik de metafoor van je levenshuis, die ook al ten grondslag lag aan Huis van Belle. Als je leven een huis is met de kamers Werk, relaties, gezondheid, vrije tijd en delen en God is in al die kamers: Hoe geef je je leven dan vorm?”

De Academy helpt vrouwen in 12 modules het leven met God te leven. De modules, zoals vrucht dragen, leven in Gods aanwezigheid, je leven vereenvoudigen en verbondenheid met anderen, zijn te volgen in een besloten online omgeving. Deze week verschijnt ook Villavie het boek met 12 levenslessen om het leven voluit te leven.

Eline Hoogenboom (35) is oprichter van Villavie. Eerder richtte ze de meidencommunity Huis van Belle en het blad Belle op. Ook is ze ondernemer en hoofdredacteur van Sestra mama. Het is haar missie om meiden en vrouwen te laten zien hoe voluit leven met God eruitziet. Zelf heeft ze ervaren dat door gebrokenheid heen Gods liefde en vreugde toch zichtbaar kunnen zijn.

De Villavie Academy ondersteunt met haar inkomsten Dignita Academy: De Dignita Academy biedt slachtoffers van mensenhandel, en vrouwen die een kwetsbare positie innemen in de samenleving, een nieuw perspectief op het leven. Bij de Dignita Academy worden opties gecreëerd: de deelnemers leren binnen de horeca te werken of in de retail of in de schoonheidsindustrie.

Datum: 6 mei 2020
Auteur: Eline Hoogenboom
Foto: Merel Smit
Website: http://www.villavie.nl/academy

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

19 augustus 2021 Eline Hoogenboom zoekt naar genade in de prestatiemaatschappij

Meer nieuws: