MENU
Trolleybus: Als je contact hebt met boven is het leven hier beneden zinvol

Trolleybus: Als je contact hebt met boven is het leven hier beneden zinvol

19 sep

Er zijn mooie parallellen te trekken tussen het functioneren van een trolleybus en het leven van een christen en zijn ‘contact met boven’. Bij de webwinkel erismeer.nl is een folder verschenen waarin deze vergelijking is uitgewerkt.

Een christen is een volgeling van Jezus Christus, de Zoon van God, en hij staat in contact met God. Net als de trolleybus moet hij altijd ‘in verbinding met de bovenleiding’ blijven.

Natuurlijk is de vergelijking beperkt en kun je niet alle details doortrekken, maar hopelijk staat er in deze folder iets wat jou inspireert en wat je helpt om te kiezen voor een leven met God. Als je contact hebt met boven, is het leven hier beneden zinvol.

De boodschap van de folder is: Zorg dat je contact krijgt met God. En blijf in verbinding leven met Hem.

Deze folder is verkrijgbaar via de webwinkel www.erismeer.nl

Het is de droom van Henk-Jan en Elza Oudenampsen om met deze webshop het goede nieuws te verspreiden! Zelf zeggen ze hierover: Er is meer tussen hemel en aarde. Daarom maken wij materialen die daarover vertellen; het zijn kleine wegwijzers naar God. Het is geweldig dat er enthousiaste mensen zijn die onze uitgaven gebruiken om anderen te laten weten dat God van hen houdt.

Neem eens een kijkje in de webwinkel: www.erismeer.nl

Datum: 19 september 2022
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: ER IS MEER
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: