MENU
Update Amir Tsarfati: Shalom uit Galilea

Update Amir Tsarfati: Shalom uit Galilea

17 jul

Ik schrijf deze nieuwsbrief met gemengde gevoelens. Aan de ene kant verheug ik me dat we weer een dag dichter bij de opname van de gemeente zijn, maar aan de andere kant betreur ik de snel verslechterende wereld waarin we leven. Het lijkt erop dat er elke dag een nieuw record van wetteloosheid wordt gebroken. De hoeveelheid kwaad, waanzin, blindheid en waanideeŽn is verbluffend, maar ik troost me in het feit dat de gemeente van God hierdoor de dag van de wederkomst kan zien naderen!

Een paar dagen geleden schreef Bari Weiss, verslaggever voor de New York Times, het volgende in haar ontslagbrief, ze had toen drie jaar voor de krant gewerkt: ... er is een nieuwe consensus ontstaan ​in de pers, maar misschien vooral in dit artikel: die waarheid is geen proces van collectieve ontdekking, maar een orthodoxie die al bekend is bij een verlichte enkeling wiens taak het is om iedereen te informeren." Weet je nog hoe vaak ik sprak over de 'verlichte'? In het Latijn heten ze 'illuminati'!
De aparte burgemeester van New York City, die de misdaad tot ongekende hoogten heeft laten stijgen, lijkt al jaren op dit moment te wachten. In 1988 reisde burgemeester Bill de Blasio (toen bekend als een 26-jarige Warren Wilhelm Jr.) naar Midden-Amerika om vrijwilligerswerk te doen ter ondersteuning van de meedogenloze marxistische Sandinista Junta die Nicaragua controleerde. De Blasio, die toen net afgestudeerd was aan Columbia University, was er ogenschijnlijk om voedsel en medische benodigdheden uit te delen, maar hij kwam terug met iets heel anders: een visie met de mogelijkheden van een onbelemmerde linkse regering.

Patrisse Cullors, medeoprichter van Black Lives Matter, zei in een nieuw opgedoken video uit 2015 dat zij en haar medeorganisatoren 'getrainde marxisten' zijn - wat de ideologische basis van hun beweging duidelijk maakt, volgens een rapport.

Zoals je kunt zien, probeert de vijand zijn bedoelingen niet eens meer te verbergen. De jongvolwassenen zijn de doelwitten. Deze ijverige, energieke en enthousiaste mensen zullen het vuile werk doen voor hun meesters - de politieke en globalistische meesterbreinen.

Als we op dit moment de wereld rondkijken, zien we een belangrijke spirituele aanval op deze volgende generatie jongeren. En dit is niet nieuw. Het is geleidelijk gegroeid in de tijd op de scholen en universiteiten van onze samenlevingen. Nu zien we echter hoe de geest van de antichrist door middel van tirannieke middelen haar agenda schaamteloos op de beÔnvloedbare geesten van onze jongeren drukt. Snode en duistere invloeden richten zich agressief op deze leeftijdsgroep om ze te indoctrineren met goddeloos, liberaal denken.

Pastor Jeff Cuozzo, onze coŲrdinator in het VK en Europa, schrijft: "Op dinsdag 14 juli zijn we een nieuw initiatief begonnen met een Behold Israel Young Adults Discipleship-ministerie. We zijn begonnen met een interactieve Zoom-oproep met de jongvolwassenen, die gaat tweewekelijks. Ons verlangen is om een ​​veilige plek te zijn waar deze jonge mensen kunnen samenkomen om gemeenschap te hebben, aangemoedigd te worden en te groeien in hun relatie met de Heer. Het doel van Behold Israel is om een gemeenschap te zijn waar deze jonge mensen kan bijbelse antwoorden op hun vragen krijgen en gesterkt worden met een juiste op Christus gerichte denkwijze en wereldbeeld Ē.

De eerste Zoom-oproep was een groot succes met een kans om contact te maken met ongeveer 100 jonge volwassenen op de Zoom-oproep zelf, en nog eens 2500 live te bekijken op YouTube. Deze oproepen worden ook opgenomen, dus ze blijven beschikbaar op het YouTube-kanaal Behold Israel. De focus van de eerste oproep was het leggen van de basis om te begrijpen dat we zijn geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God en dat Hij van ons houdt en een plan heeft voor ons leven. De evangelieboodschap werd gepresenteerd, zoals het altijd zal zijn, omdat Jezus de enige hoop is voor ieder van ons. We hadden ook een zeer boeiende tijd met vragen en antwoorden. We hebben de jongvolwassenen ook aangemoedigd om ons een e-mail te sturen op YAD@beholdisrael.org met al hun vragen. We willen dat ze weten dat we er voor hen zijn.
We zijn ook begonnen met een Jongvolwassen Discipelschap Instagram-account waar er dagelijkse inhoud en interactie zal zijn voor deze volgende generatie. De Instagram-handle is @beholdisraelyoungadults.

Het Midden-Oosten blijft lawaai maken. In de afgelopen week hebben meer mysterieuze explosies in Iran de ayatollahs heel duidelijk gemaakt dat er een door de staat gesteunde inspanning moet zijn om hun nucleaire programma en de "stabiliteit" van hun regering te saboteren. Terwijl de waarde van de rial blijft dalen naar nieuwe dieptepunten en het jaarlijkse inflatiepercentage bijna 90% nadert, kunnen ze niet anders dan onmiddellijke wraak willen nemen. De VS en IsraŽl zijn de gebruikelijke verdachten van deze cyberaanvallen, aangezien zij verantwoordelijk waren voor Stuxnet, een kwaadaardige computerworm, die naar verluidt in 2010 bijna een vijfde van de nucleaire centrifuges van Iran heeft geruÔneerd.

Op een zeer ongebruikelijke manier hebben de VS binnen 24 uur twee afzonderlijke waarschuwingen afgegeven. Een voor Iran en een voor Hezbollah, die hen waarschuwt geen actie te ondernemen tegen IsraŽl of de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten. Iran wordt een grap in de regio omdat het zo zwak lijkt. Het Iraanse regime kan niet wachten op de verkiezingen van 3 november in de VS. Ze willen Trump eruit omdat ze weten dat de Democraten de nucleaire deal zullen doen herleven en dat het geld weer in hun lege zakken zal stromen.

Mijn laatste update over het Midden-Oosten was vooral gewijd aan de rol van Turkije in de eindtijd en de huidige oorlogen. Turkije zet zijn agressie in de regio voort, zonder rekening te houden met de soevereiniteit van andere landen zoals Irak, SyriŽ, Cyprus, Griekenland en LibiŽ. In Irak en SyriŽ vielen de Turken delen binnen in het noorden. De territoriale wateren van Cyprus worden geschonden door Turkije terwijl ze boren naar gas en olie. En in LibiŽ schenden de Turken het internationale embargo op wapens en brengen honderden huursoldaten om te vechten tegen veldmaarschalk Khalifa Belqasim Haftar, de commandant van het in Tobruk gevestigde Libyan National Army (LNA).

Wat Griekenland betreft, blokkeren de Turken hun toegang tot LibiŽ door te doen alsof heel LibiŽ onder hun controle staat. De Turken bouwen een enorme lucht- en grondmacht op om de Libische stad Sirte op hun weg naar Tripoli over te nemen. Het Libische nationale parlement onder Haftar smeekte Egypte om hen te komen helpen tegen de komende Turkse invasie. Egypte begon gisteren met het sturen van een enorme militaire macht naar de Libische grens.

Zoals u kunt zien, is het IsraŽlisch-Palestijnse conflict de minste van de problemen in de regio. IsraŽl lijkt aan de kant van de gematigde soennitische Arabieren te staan; het Griekse en Cyprische volk. Als je eraan toevoegt dat Iran zich met IsraŽl wil vestigen, kun je nu zien dat Turkije ook niet blij met ons is. Rusland zal binnenkort een beslissing moeten nemen en zich bij de andere twee moeten aansluiten.

Het lijdt geen twijfel dat we getuige zijn van een ongekende demonische activiteit die de aarde treft. Ik voel een snelle overgang. Wij, de hemelburgers, moeten omhoog terwijl Satan, de prins van deze wereld, naar beneden moet komen. We zijn niet voorbestemd tot de toorn van God. De getrouwe kerk werd beloofd:

Openbaring 3:10
Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.

Naarmate de wereld donkerder wordt, zou ons licht feller moeten schijnen!

MatteŁs 5: 14-16
U bent het licht van de wereld. Een stad die boven op een berg ligt, kan niet verborgen zijn. 5En ook steekt men geen lamp aan en zet die onder de korenmaat, maar op de standaard, en hij schijnt voor allen die in het huis zijn. Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken.

Stem deze zaterdag af op ons nieuwe online programma genaamd Prophecy Roundtable. Het wordt live op Facebook gehost. Pastor Barry Stagner, Jan Markell en ik zullen het belang van Bijbelprofetie bespreken en ook vragen beantwoorden.
Nogmaals bedankt voor je vele gebeden en steun!

In afwachting van zijn terugkeer,
Amir Tsarfati.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org via de link onderaan dit item.

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 17 juli 2020
Auteur: Amir Tsarfati
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: