MENU
Monique: Ontdek waarom het tussenjaar Inside-out iets voor jou kan zijn

Monique: Ontdek waarom het tussenjaar Inside-out iets voor jou kan zijn

02 okt

Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld? Stel je jezelf deze vragen? Ben je op zoek naar goede antwoorden? Ben je tussen de 17 en 25 jaar? Gun jezelf dan vijf maanden Inside-out op de Wittenberg. Ga aan de slag met je persoonlijke vragen, met je geloof en met je toekomst!

Ben je benieuwd of Inside-out iets voor jou is? Bekijk dan deze video waarin Monique Kalkman, onderwijs coördinator van Inside=out, kort uiteenzet waarom het tussenjaar Inside-out iets voor jou kan zijn!
Wanneer je kiest voor Inside-out, dan kies je voor leven vanuit je hart. Tijdens vijf maanden denk je na over het doel en de zin van je leven. Waar liggen jouw talenten en passies? Welke drijfveren zijn voor jou belangrijk in je werk of studie? Wij geloven dat je pas echt goede keuzes kunt maken in je leven, als je weet wie jezelf bent. Je bestudeert de Bijbel en denkt na over wat het geloof voor jou betekent. Daarbij hoort ook het luisteren naar én het betrekken van God bij het maken van keuzes voor je toekomst.

Alle ervaringen en inzichten die jij opdoet tijdens Inside-out zullen jou helpen om na je tijd op de Wittenberg te leven vanuit je hart. Voor God en de mensen om je heen.

Ward, Oud-student: 'Je leert jezelf kennen op een dieper niveau. Hierdoor kom je er na vijf maanden een stuk sterker uit!'

Datum: 2 oktober 2020
Auteur: De Wittenberg - Monique Kalkman
Foto: De Wittenberg
Website: https://www.dewittenberg.nl/inside-out

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vakantie
15 mei

Vakantie meer

Beloning
28 apr

Beloning meer