MENU
Youth for Christ biedt gratis online training voor jeugdleiders

Youth for Christ biedt gratis online training voor jeugdleiders

18 sep

Youth for Christ heeft geïnvesteerd in de vernieuwing van haar online trainingen voor jeugdleiders. Tijdens het Trainingsevent voor Jeugdleiders op zaterdag 3 oktober worden de eerste digitale trainingen gepresenteerd en gegeven. Bij deze start van het seizoen worden de trainingen éénmalig gratis aangeboden aan alle jeugdleiders in Nederland.

Innovatief Jeugdwerk
Youth for Christ zag de afgelopen maanden dat kerken wisselend reageerden op de coronacrisis. Jan Verduijn, jeugdwerkexpert bij Youth for Christ: “Waar sommige gebieden van het gemeente-zijn stil kwamen te liggen, was het jeugdwerk een plek van snelle ontwikkelingen. Voor jongeren is het normaal om veel digitaal met elkaar in contact te staan. Naast de huidige corona-maatregelen was dit één van de redenen om het trainingsevent digitaal aan te bieden.”

Digitaal trainingsevent
Het trainingsevent, met de titel ‘Een frisse start’, is dé toerustingsdag voor jeugdleiders. Tijdens dit event worden jeugdleiders uitgedaagd om te groeien in hun leiderschap binnen het jeugdwerk. De vernieuwde trainingen worden afgewisseld met aanbidding onder leiding van Jannica van Barneveld en een inspirerende preek door Shelton Telesford.

Investeren in leiderschap
“Jeugdleiders zijn veelal flexibele mensen die uitdagingen aan durven gaan, maar zij kunnen dit niet alleen. Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om te investeren in leiderschap” vertelt Verduijn. “Dit event biedt nieuwe manieren van ondersteuning en toerusting voor alle jeugdleiders in Nederland, en kan worden gevolgd vanuit je eigen jeugdhonk of kerk.” Inschrijven kan via de website: yfc.nl.

Datum: 18 september 2020
Auteur: YFC - Corne Hamerpagt
Foto: YFC
Website: http://www.yfc.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: