MENU
Kringlopen voor Beiroet

Kringlopen voor Beiroet

18 nov

“Na de ramp in Beiroet zijn wij met kringloopwinkel De Bob-shop direct een actie gestart om geld in te zamelen”, zegt Bas Mourik uit Molenaarsgraaf. Die leverde maar liefst tweeduizend euro op! De opbrengst is naar hulporganisatie ZOA gegaan.

Wie houdt van kringlopen in de Alblasserwaard, weet vast de weg naar De Bob-shop in Molenaarsgraaf. Hier vind je honderden tweedehandsartikelen, zoals glaswerk, boeken, schilderijtjes en speelgoed. De Bob-shop is onderdeel van de hervormde gemeente Molenaarsgraaf, en de opbrengsten van de verkoop gaan gewoonlijk voor de helft naar het ‘Groot Onderhoud’ van deze kerk en de andere helft naar een goed doel. Nu is de opbrengst naar ZOA gegaan ten behoeve van Beiroet, “vanwege de omvang van de ramp en de schrijnende situatie van de inwoners”, zegt Bas.

Erg positief
Een enorme explosie verwoestte in augustus de Libanese stad Beiroet en veroorzaakte veel leed: 180 doden, duizenden gewonden, meer dan 50.000 daklozen en 73.000 beschadigde huizen. “Klanten waren erg positief dat we direct na de ramp deze actie waren gestart. Ook staat ZOA goed bekend bij een aantal bestuursleden: een christelijke organisatie met enthousiaste medewerkers en een goede besteding van de gelden”, aldus Bas, namens het bestuur van De Bob-shop. Klanten en medewerkers van De Bob-shop bedankt!

Datum: 18 november 2020
Auteur: ZOA
Foto: ZOA
Website: http://www.zoa.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: