MENU
Operatie Mobilisatie brengt het evangelie naar de mensen in Sahel

Operatie Mobilisatie brengt het evangelie naar de mensen in Sahel

12 dec

Operatie Mobilisatie - Tussen de insectenplagen, hongersnoden, politieke conflicten en dreiging van extremistische groepen, wonen 150 miljoen mensen die het goede nieuws van Jezus nog nooit hebben gehoord. Wij geloven dat het mogelijk is om deze mensen binnen korte tijd te bereiken met het Evangelie. Dit doen we door te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers. Zij gaan hét verschil maken om de harten van deze mensen te winnen voor Jezus.

Barikisu woont als jong meisje samen met haar familie in de Sahel. Zij heeft nog nooit gehoord dat Jezus van haar houdt en voor haar stierf. Wij vertellen haar én de andere onbereikte mensen in de Sahel graag het goede nieuws!

De familie van Barikisu komt uit de eeuwenoude Fulani stam. De voornaamste reden dat zij onbereikt zijn is eenvoudig: er zijn nog geen mensen geweest die hun het Evangelie van Jezus hebben verteld en voorgeleefd. Daarom hebben we een plan! De komende jaren gaan we 300 kerkplantingen doen in de Sahel: een groot woestijngebied dat landen betreft zoals Sudan, Niger en Eritrea. We trainen gelovigen om erop uit te gaan en te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers. Wij willen je vragen om mee te bouwen, door in de eerste plaats te bidden en ook door te geven.

Melvin (OM Afrika) vertelt over het plan om de Sahel te bereiken! Samen met zijn team ervaart hij dat het nu de tijd is om discipelen te sturen naar dit ‘bijzonder’ uitdagende gebied, waar hongersnoden en extremistische dreigingen hoogtij vieren. Bekijk de video.Datum: 12 december 2020
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: