MENU
Leger des Heils biedt Soelaas met nieuw magazine

Leger des Heils biedt Soelaas met nieuw magazine

25 jan

Het Leger des Heils lanceert vandaag een geheel nieuw magazine onder de naam ‘Soelaas’. Het blad, dat de veelzijdigheid van het Leger des Heils laat zien, komt vier keer per jaar uit. In verband met de coronacrisis is de feestelijke lancering aangepast aan de geldende regels.

Commandant van het Leger des Heils in Nederland, commissioner Hannelise Tvedt, en Aad en Lisa, begeleider en bewoner van de Beschermd Wonen-locatie in Dordrecht toasten online met koffie en gebak op het nieuwe magazine. Aad en Lisa sieren ook de cover van Soelaas.

Het gezegde 'soelaas bieden' betekent het aanbieden van steun en verlichting. Dat is precies wat het Leger des Heils wil doen, ook met en door dit magazine. Soelaas is een gratis magazine dat in zo'n 100 pagina’s het werk van het Leger des Heils in al zijn facetten laat zien. Soelaas verschijnt volgens planning ook in mei, augustus en november van dit jaar.

Boeiende interviews en originele inkijkjes
Het magazine biedt interviews met deelnemers en medewerkers van het Leger, reportages van de plekken waar gewerkt wordt, columns, opinies over maatschappelijke vraagstukken en verstrooiende weetjes. In het eerste nummer is er een column van de hand van Beau van Erven Dorens en krijgen de lezers met een tekening van Jan Rothuizen een origineel inkijkje in een meidenopvang in Den Haag. In tegenstelling tot de verspreiding van het oude magazine de Strijdkreet, wordt Soelaas niet meer door heilssoldaten uitgedeeld. Het nieuwe magazine is daarentegen gratis te bestellen via de website van het Leger des Heils.

Datum: 25 januari 2021
Auteur: Leger des Heils
Foto: Leger des Heils
Website: http://www.legerdesheils.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: