MENU
In gesprek met spoedeisendehulp arts Gor Khatchikyan

In gesprek met spoedeisendehulp arts Gor Khatchikyan

13 feb

Gor Khatchikyan is spoedeisendehulp arts en getuigt in deze coronatijd graag van Jezus. Daarom vonden wij het hoog tijd om hem uit te nodigen voor een gesprek. Tijdens de nieuwe uitzending van OM in gesprek met, spreken we Gor over Gods genade tijdens het aanvragen van asiel in Nederland. Ook hoor je hoe jij nu hét verschil kunt maken als getuige van Jezus Christus.

“Wij zijn Zijn handen, voeten, stem en ogen. Wij zijn Gods vertegenwoordigers op aarde. Het verspreiden van het Evangelie is niet voorbestemd aan een paar voorgangers, maar aan iedereen! Niets doen is geen optie. We moeten uitgaan en de mensen tot discipelen van Jezus maken. Dat is geen keus, dat is een 'moeten' vanuit de hemel,” aldus Gor.

Bekijk het gesprek:
Samen bidden voor de minst bereikte mensen
Onze OM-werkers vertrekken naar landen waar minder dan 1% van de bevolking Jezus kent. Zij vertellen de onbereikte mensen over onze Heer en Redder. Dit werk heeft ons gebed hard nodig. Daarom hebben we een wekelijkse gebedslivestream in het leven geroepen! We bidden graag samen met jou voor de mensen die Jezus’ liefde nog niet kennen. Ook laten we je graag zien wat er gebeurt in de onbereikte landen. Bid je met ons mee? Iedere maandag zijn we om 19.00 uur live op ons YouTubekanaal.

Datum: 13 februari 2021
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: