MENU
Mooi: Muzikaal christelijk gezin heeft half miljoen volgers op YouTube

Mooi: Muzikaal christelijk gezin heeft half miljoen volgers op YouTube

17 nov

Vader Brackin Kirkland is een multi-instrumentalist, componist en geluidstechnicus die gedreven is om anderen over Christus te vertellen door middel van persoonlijke verhalen en bijbelse vertellingen met prachtige muziek. Moeder Lindsay - moeder van 7 kinderen - heeft een unieke stem en zingt vol overtuiging over haar Heiland. Onder de naam 'Sounds Like Reign' zijn ze als gezin bijzonder succesvol op YouTube en Facebook. Bekijk de video's hieronder.Bekijk hier de opname van Blessed Assurance, deze is meer dan 6 miljoen keer bekeken op Youtube:
De muziek van Sounds Like Reign kan worden omschreven als een muzikale kennismaking met het geloof in God. Mooie opnames en duidelijke songteksten karakteriseren de originele muziek en inspireren om zich te richten op onze Schepper en te wandelen in het licht van Zijn zoon de Heere Jezus.

Naast hun muziekkanaal hebben ze ook een vlogkanaal op YouTube onder de naam Tiny Notes From Home waarin ze wekelijks openhartig vertellen over hun activiteiten als familie:Mooi is ook dat alle muziek van deze familie gratis is te verkrijgen (downloaden) via hun website, zie hieronder.

Datum: 17 november 2022
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: Videostill - Sounds Like Reign
Website: http://www.soundslikereign.com

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

Meer nieuws: